Februarsko vzdušje v mestnem jedru

Februarsko vzdušje v mestnem jedru

Kamniški trgovci v starem mestnem jedru ne počivajo. Za vas so se založili z inovativnimi produkti, ki so v tem času nepogrešljivi. Z njimi boste lahko razveselili svojo ljubljeno osebo na dan zaljubljencev, morda lažje pregnali bolezen in se ogreli s toplimi napitki ter domačimi zelišči, razvajali svojo dušo ali pa samo dopolnili manjkajoče stvari v shrambi. Poleg naših mestnih butičnih prodajalnic pa vas odprtih rok pričakujejo tudi srčni gostinci, ki bodo z veseljem ustregli vašim željam. »Ne čakajte in izkoristite prijetno s koristnim ter se sprehodite po ulicah našega lepega mesta, zavijte v naše trgovinice in se razvajajte v mestnih kavarnicah.«

Februarsko dogajanje v našem mestnem središču

Ker smo tik pred vrati največjega slovenskega kulturnega praznika, bo tudi Kamnik obeležil ta pomembni dan s številnimi dogodki, na katere ste vljudno vabljeni. Več informacij si lahko ogledate tukaj.

Bližamo pa se najbolj šaljivemu dnevu v letu. Pustni torek, letošnje leto bo to 25. februarja, je v Kamniku že tradicionalno rezerviran za Kamniški karneval, na katerem se bodo izpred Rojstne hiše Rudolfa Maistra pustne šeme v sprevodu ob 17. uri sprehodile skozi ožje mestno središče, se zabavale preko Šutne vse do Glavnega trga, kjer pa bo potekalo krajše druženje vseh zbranih mask. Vsi ste v imenu organizatorjev, Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik in KD Priden Možic, vabljeni, da se našemite in se že ob 16. uri zberete na Šutni pri Rojstni hiši Rudolfa Maistra, kjer se tudi prijavite za sodelovanje v sprevodu. Naj vam namignemo, najboljše maske čakajo tudi lepe nagrade. Razigrano karnevalsko vzdušje z vonjem po krofih vas vabi v Kamnik.