Dogodki v mestu

Dogodki v mestu

Na žalost se situacija s koronavirusom še ni dovolj umirila, da bi se naši požrtvovalni trgovci, obrtniki in gostinci lahko vrnili v svoje prostore. Z jutrišnjim dnem, 1. decembrom, bi morali s svojimi dogodki naše praznične dni popestriti v butiku Mifor in sicer z dogodkom Dnevi porcelana in kuhinjske dekorative vpeti v etno motive, Pletenine Špenko bi nam morale predstavit pletilne stroje v preteklosti in danes. Z obeh prodajalen so nam sporočili, da pričakujejo odprtje prodajalen v nizkem štartu in da bodo dogodka izpeljali takoj, ko jim bodo vladne uredbe dovolile odpreti njuna vrata.

Iz Lončarskega ateljeja Narobe svet so nam sporočili, da imajo dve Zoom clay delavnici 8. in 15. decembra že zasedeni, vendar se boste gotovo lahko dogovorili še za kakšen termin, če se boste obrnili na njih. V soboto, 12. decembra, med 10. in 12. uro, si lahko v njihovi izložbi ogledate dogodek z naslovom Po piskru se dan pozna.

Pred trgovino Kammeleon boste lahko naredili praznični selfie, ko bo trgovina dobila zeleno luč za odprtje.

Reciklarnica vam že v tem tednu ponuja osebni prevzem pred trgovino, vendar na žalost njihova razstava, ki nas osvešča o ustvarjanju odpadkov v gospodinjstvu ostaja v trgovini. Takoj ko bo vstop v trgovino mogoč, vas bomo lepo povabili tudi na ogled.

Želimo vam prijeten december, hkrati pa se vam zahvaljujemo, da se držite predpisanih ukrepov, saj le na tak način lahko kmalu spet v celoti odpremo naše mestne trgovinice, delavnice in gostinske lokale.

 

Ostanite zdravi!